fbpx
Close

Ebaõiglane lõpp ja Balti liiga plaanid ehk millises seisus on SK Tapa

Avatar
– SK Tapa | Foto: SK Tapa Käsipall

Kui spordimeediast on läbi käinud jalgpalliliiga võimalik algamine ning korvpalli sarja võistkondade hetkeseisud, siis otsustas Käsipall24.ee selgitada, millised on meie ala tiimide olukorrad. Täna uurisime SK Tapa tuleviku kohta.

Hooaega medalilootusega alustanud Tapa asus enne pandeemia algust meistriliigas neljandal kohal. “See oli kõige ebaõiglasem lõpp, mis ühele aastale tulla saab. Spordiasjad peaks ikka platsil paika panema. Meie väike linn oli ilusti käsipallikaardil ning seetõttu võib tehtuga rahule jääda,” rääkis võistkonna treener Elmu Koppelmann Käsipall24.ee lehele. “Õnnestumiste kõrvale jäi aga ka lati alt minemisi. Meil oli palju vigastusi, pink oli meil küll pikk aga kahjuks mitte piisavalt tugev, et põhimeeste kaotust kompenseerida. Kokkuvõtteks paneksin meile hindeks tugeva kolme.”

Õnneks pole koroonaviirus sõjaväe linna satsile liiga laastavalt mõjunud ning meistriliigas plaanitakse jätkata ka uuel hooajal ning taotlus on sisse antud ka Balti liigas osalemiseks. “Paari nädala jooksul alustame läbirääkimistega. Osad mehed on juba märku andnud, et soovivad jätkata. Seniks tegelevad vanemad mängijad indviduaalse plaani järgi. Loomulikult kõiki me kontrollida ei saa ning peame lootma sportlaste professionaalsele suhtumisele. Noorematega oleme väljas alustanud ka grupitreeningutega,” jätkas Koppelmann.

“Eks seda näitab tulevik, kui konkurentisvõimelise koosseisu kokku saame. Kolme tugevama vastu ei saa kindlasti kerge olema, kuid juba tänavu suutsime kõigile hambaid näidata. Seda rohkem on taaskord kahju, et hoooaega lõpetada ei saanud. Olime poolfinaal kohale väga lähedal ning ega see medal ka võimatu poleks olnud,” ütles Tapa juhendaja.

Tänavu hiilgas Tapa eriti just võimsa kodupublikuga ning see andis jõudu nii mõnekski üllatuseks. “Eks see kõik on omavahel seotud, kui tulevad võidud, siis on ka rahvast. Minu hinnangul oli meil meistriliigas tänavu enim publikut. Meil on satsis palju omi poisse ning kõik tahtsid meie väikse küla rahvale end parimast küljest näidata,” kommenteeris treener.

scroll to top