fbpx
Close

Kaupo Liiva ajaloolisest hetkest: tahame Kehras naiste käsipalli käima tõmmata

Avatar
-Kaupo Liiva | Foto: Siim Semiskar

Eesti käsipallis tehti 24. oktoobril ajalugu, kui esmakordselt astus naiste seas mänguväljakule Kehra, kes kaotas karikavõistluste avakohtumises võõrsil Reval-Sport/Mellale 19:28 (10:15).

“Annaksin meie esitusele hindeks tugeva kolme, mitte nõrga nelja,” ütles Kehra peatreener Kaupo Liiva portaalile Käsipall24.ee. “Pluss oli see, et tegime esimesel poolajal vaid ühe pallikaotuse, kuid soovida jättis realiseerimine ning teisel pooltunnil hakkasime kolmeväravalises kaotusseisus puterdama, mis võimaldas Mellal suurema edu sisse teha. Kui tegutsesime võistkondlikult ning pidasime oma mängutempost ja -joonisest kinni, siis saime hakkama.”

Oma sajandivahetusel sündinud kasvandikest koosnev Kehra avas skoori alles kaheksandal minutil, kuid selleks ajaks oli Mella suutnud ise visata vaid neli väravat, mis andis lootust tasavägisele mängule. “Meie naiskond koosneb noortest, kuid alati on vaja ka kogemustega mängijaid, kes juhivad väljakul tegevust. Meil on üheks selliseks teistest kümmekond aastat vanem Anete Paulus, kes tegelikult pole vahepeal väga palju käsipalliga tegelenud. Ta alustas küll käsipallurina, kuid hakkas hiljem jalgpalli mängima. Mullu aga küsis ta, et kas meil pole plaanis naiskonda välja panna ning nüüd pöördusimegi tema poole, et kavatseme küll. Ta on asjalik mängija, kellest on kõigile abi.”

Liiva avalikustas, et Kehra kavatseb tulevikus ka naiste käsipallile panustada. “Alanud hooaja eesmärgiks on see, et vältida vigastusi ning hankida kogemusi,” sõnas Liiva. “Tulemusi ma ei oota, peaasi, et neiud saaksid igast mängust hea emotsiooni. Tahame Kehras naiste käsipalli käima tõmmata.”

scroll to top