fbpx
Close

Serviti mängujuht: teisele poolajale läksime liiga lõdvalt

Avatar
-Anatoli Tšezlov | Foto: Siim Semiskar

Käsipalli Balti liigas läksid mullused finalistid Riihimäki Cocks ja Põlva Serviti vastamisi juba veerandfinaalis. Mõlemad mängud toimuvad Põlvas ning neist esimese võitis tiitlikaitsja Cocks 26:15 (8:8).

“Täna ei aidanud ussi- ega püssirohi,” tunnistas Serviti peatreener Kalmer Musting. “Cocksi kaitse oli väga hea ja nad oskasid meie tagaliini peaaegu täielikult ära nullida. Vaid Henri Hiiend õnnestus kohati, aga Stanislav Holodjuk, kes veebruarikuistes mängudes Cocksi vastu 15 väravat viskas, jäi nulli peale.”

Mustingut üllatas, et pingetega toime ei tuldud: “Ootasime teistsugust mängu kui põhiturniiril, aga mõne mehe puhul oli natuke tunda läbipõlemist. Rünnakul olime kogu kohtumise suures hädas, ei olnud meie visetes jõudu ega täpsust. Eston Varusk hoidis meid vahepeal mängus, ent 15 visatud väravaga mänge ei võida.”

Serviti mängujuht Anatoli Tšezlov lisas: “Esimesel poolajal lasime läbi väga palju vigu, kuid sellest hoolimata saime raskustega hakkama ja püsisime mängus. Ka kohtumise alguses tekkinud kaotusseisust tulime välja. Teisele poolajale läksime liiga lõdvalt ja mäng lagunes koost. Lasime kohe vahe sisse ning ei suutnud seda enam tagasi mängida. Teisel poolajal mängisime halvasti, kuid homme on uus päev ja uus mäng.”

scroll to top