fbpx
Close

Tütarlaste koondis kohtus esimeses mängus Leeduga

Avatar
-Tütarlaste koondis | Foto: Eesti Käsipalliliit

Eesti kuni 16 aastaste tütarlaste käsipallikoondis kaotas Leedule

Eesti, Läti ja Leedu tütarlaste 2004 ja hiljem sündinud käsipallikoondised mängivad Riias sel nädalvahetusel sõprusmänge. Eesti käsipallipiigad mängisid 04.01.20 Leeduga ja kaotasid mängu tulemusega 16:26, poolaeg 6:15. Homme kohtutakse kell 16:00 Lätiga, kirjutab Eesti Käsipalliliit.

“Täna oli meil rünnakul liigselt palju tehnilist praaki. Selle tagajärjel karistati meid kohe kiiretega. Esimesel poolajal jäime positsiooni rünnakül hätta, mille tõttu kärises vahe suureks,” ütles koondise treener Kaupo Liiva Käsipall24.ee lehele. Kui võrrelda nende ja meie tiimi siis nende mängijad on hetkel kahjuks pisut tehnilisemad ja füüsiliselt paremad. Positiivne on, et see on tüdrukutele esimene turniir, kus nad saavad kokkumängu harjutada ning kõvasti rahvusvahelist kogemust.”
Eesti 2004 naiskonna koosseis: peatreener Ella Kungurtseva, treener Kaupo Liiva ja Ragnar Põldma Elizaveta Mironova, Alina Karzubova, Darja Belokurova, Anneli Klaas, Beata Gajevskaja, Diana Laosaar, Angelina Samoylova, Inga Bušina, Marija Kopjatnik – kõik spordiklubi Reval-Sport, Gertu Jõhvikas, Simona Koppel, Elle-Liis Liivas, Johanna Kalgan – kõik HC Tabasalu, Karoliine Vijard, Milana Leoke-Bosenko – mõlemad HC Kehra ja Karina Kuul SK Tapa/Tapa valla spordikool.
scroll to top