fbpx
Close

Vanimate noormeeste meistrivõistlustel jätkab domineerimist Põlva Spordikool

Avatar
Marten Saar ja Mathias Rebane | Foto: Helin Potter

Eesti A-klassi meistrivõistlused noormeestele jätkusid Tallinnas, kus Kuristiku Gümnaasiumi saalis võõrustas Tallinna Spordikool/HC Tallas tiitlikaitsja Põlva Spordikooli. Külalised said 27:24 (19:10) võidu ning liiguvad täisedu, kaheksa punktiga meistrikulla suunas. Ülejäänud neli võistkonda on seni kohtunud vaid põlvalastega ehk pole veel punktiarvet avanud.

A-klassi meistrisarja avamängus Põlvas said võõrustajad 37:24 (19:11) võidu. Tallinnas viskas esimese värava päev varem meistriliigaski mänginud Kalev Kütt, kuid siis järgnes kodusmeeskonna pikem mõõn. Jaanus Peeter Rüütli viskas kaks, Raimond-Eric Jaanus ühe värava ja Mathias Rebane realiseeris kaks karistusviset, kirjutab Eesti Käsipalliliit.

Peagi tabasid Rüütli ja Rebane veel korra ning üheksandal minutil oli seis juba 7:1. TSK/Tallas lõpetas kaheksaminutilise väravapõua, heasse viskehoogu sattus Kütt ja viis minutit hiljem tuli viimase viskest 9:6. Selle peale vastas Põlva SK 5:0 vahespurdiga, Rüütli värava järel oli seis 14:6 ning vaheajaks juhtisid külalised 19:10.

Teise pooltunni algul jäi kodumeeskond küll vähemusse, kuid hakkas peagi jõudsalt vahet vähendama. Martin Nerut tabas kahel korral ja 38. minutil tegi Kermo Pilden seisuks 20:15. Pikka aega visati väravaid kordamööda ning vahe püsis nelja- kuni kuueväravalisena, kuniks 52. minutil tabasid järjest Greg Gornischeff ja Nerut ning seis oli 24:21.

Lähemale Põlva SK vastaseid siiski ei lubanud ning tabelisse kirjutati neljas järjestikune võit tulemusega 27:24. Üleplatsimehena viskas Rebane 13 väravat, Rüütli lisas kuus ja Taniel Sermat kolm. Pealinlastel tabasid Kütt ja Nerut viis ning Gornischeff neli korda.

Järgmised mängud noormeeste A-klassis:

08.03.  12:00  Põlva Spordikool – SK Tapa/Tapa valla SK

11.03.  19:00  Viljandi Spordikool – Tallinna Spordikool/HC Tallas

13.03.  12:00  Põlva Spordikool – Viljandi Spordikool

13.03.  19:00  SK Tapa/Tapa valla SK – Tallinna Spordikool/HC Tallas

scroll to top