fbpx
Close

Selgitame Käsipall24.ee lugejate abiga Eesti meistri! Kas poolfinaali oleks saanud Viljandi või Tapa?

Avatar
– Viljandi HC – SK Tapa | Foto: Meelis Heli

Kuna koroonaviiruse leviku tõttu jäi Eesti käsipalli meister välja selgitamata, siis otsustas Käsipall24.ee ise medalid välja jagada, loomulikult oma lugejate abiga. Kuigi 1. aprillil kirjutasime, et sari mängitakse lõpuni virtuaalsel kujul, siis meie ala arvutimängud on siiski veel nii kehva kvaliteediga, et otsustasime selle lahendada lihtsalt rahvahääletuse kujul. 

Eesti käsipallimeistri selgitamist alustame viimase vooru mängust Viljandi HC ja SK Tapa vahel, kus oleks suure tõenäosusega jagamisele läinud viimane poolfinaali koht. Selle kohtumise võitja liigub siis poolfinaali, kus teda ootab ees Põlva Serviti. Teises sama faasi matšis lähevad hiljem vastamisi HC Tallinn ja HC Kehra/Horizon Pulp&Paper.

Viljandi HC – SK Tapa

25. märtsil mulkide koduväljakul toimuma pidanud kohtumine oleks kindlasti olnud üks põhiturniiri lõpu põnevamaid. Võistkonnad olid enne mängu meistriliiga tabelis võrdsete punktide peal ning see matš otsustas viimase poolfinaalikoha saatuse. Kelle hooaeg jätkub ning kes peab varajasele suvepuhkusele minema?

Meeskondade kolm omavahelist kohtumist olid sel hooajal väga põnevad. Mõlemad olid saavutanud ühe võidu ning ühes mängus lepiti viiki. Kusjuures huvitava faktina võib välja tuua, et ainult matšis, kus punktid jagamisele läksid, olid tiimidele kohal põhimõtteliselt täis koosseisud. Siit tuleb ka selle paari suurim küsimus. Millised mehed oleks Marko Koks ja Elmu Koppelmann saanud platsile saata?

Enne viimase vooru algust oli Viljandi raskustes vigastuste ja sõjaväes olevate meeste kättesaamisega. Tapa koosseis oli kogu hooaja vältel väga vahelduv. Omavahelistes kohtumistes oli Tapa poolt enim skoori teinud Rail Ageni, kelle arvele kanti 16 tabamust. Viljandi poolelt mängis suurematest skoorijatest kõik kolm mängu kaasa vaid Mikk Varik, kes viskas vastaste võrku 11 väravat.

Viljandile annab väikse plussi koduväljaku eelis ning hooaja lõpupoolel lisandunud Kristo Järve, kes näitas end isegi 42-aastasena asendamatu lülina mulkide koosseisus. Tapa oleks aga eeldatavasti vähemalt selleks mänguks saanud kokku täiskoosseisu ning ees oleks ootanud tõeliselt põnev lahing.

Hea lugeja, mida sina arvad? Kumb oleks endale kindlustanud koha poolfinaalis? Mine Facebooki-i Käsipalligruppi ja anna oma hääl!

scroll to top