fbpx
Close

Käsipall24.ee lugejate MVP: minu tulevikuplaanid on seotud Kehraga

Avatar
-Vladislav Naumenko | Foto: Helin Potter

Käsipall24.ee lugejad valisid meistriliiga kõige väärtuslikumaks mängijaks HC Kehra/Horizon Pulp&Paperi ridades palliva Vladislav Naumenko. Ukrainlane rääkis nüüd meile oma esimesest aastast Eestis, tänavusest hooajast ja tulevikust. 

Võrdses hääletus napilt Kaspar Leesi edestanud mees sündis Zaporožjes, kuid 9. klassis siirdus kogu noortemeeskonnaga Luganski akadeemiasse ning mängis aastani 2013 kohalikus Burevestnikus, sealhulgas eurosarjaski. Edasi tuli kolm hooaega Moldova tippklubis Tiraspoli PGU-Kartina TV ning enne Eestisse siirdumist pallis Naumenko kaks aastat Portugalis, Sporting de Horta ridades. Tänavu viskas Naumenko meistriliigas 15 mänguga 86 väravat.

Millised olid sinu muljed esimesest aastast Eestis?

Mul on debüüthooajast sellest riigist ainult head muljed. Mulle meeldivad Eesti lahked inimesed ning ma naudin väga Kehras mängimist. Siin on vägagi korraliku tasemega liiga, olen hästi kohanenud ja mind on nii meeskonnas kui poolehoidjate seas kiirelt omaks võetud

Kuidas võrdleksid Eesti käsipalli teiste riikidega, kus mänginud oled?

Erinevate riikide käsipalli on väga raske võrrelda. Ukrainas ma ei ole enam aastaid mänginud, kuid sealne Motor mängib Meistrite liigas ning on kindlasti väga kõval tasemel meeskond. Portugalis tõuseb meie ala tase pidevalt ning rahvuskoondis võitles viimastel Euroopa meistrivõistlustel kõvasti. Eesti meistriliiga tipu tase on ühtlane ning tagumisi võistkondi alahinnata ei saa. Kuni viimaste voorudeni peab iga punkti eest kõvasti võitlema.

Kuidas olid rahul hooajaga enne kui see ootamatu lõpu sai?

Ma ei saa öelda, et oleksin tulemustega 100-protsendiliselt rahule jäänud. Me mängisime väga häid mänge ning oli ka kohtumisi, mis ei õnnestunud. Ma usun, et me hakkasime võistkonnana just üksteise mõistmist leidma ning me ei olnud veel oma parimaid esitusi näidanud. Loodetavasti kriisiolukord lõppeb pea ja saame taas platsile naasta ning elu võib tavalisse rütmi tagasi minna.

-Vladyslav Naumenko | Foto: Erakogu

Millised olid sinu ootused kohamängude suhtes?

Ma ootasin play-offe väga, meie eesmärgid olid suured. Usun, et Kehra võistkond oleks olnud nii füüsiliselt kui vaimselt väga heas konditsioonis. Treenerid olid tiimi viimas tippvormi ning me oleks võidelnud meistritiitli nimel.

Kas viibid hetkel veel Eestis ning millega siin aega veedad?

Ma olen Eestis. Me jätkame indviduaalsete kavade järgi treenimist ning kõik peavad seda täitma ja end füüsiliselt vormis hoidma. Vabal ajal loen raamatuid, vaatan filme ning veedan aega oma tüdruksõbraga.

Milline sinu tulevik välja näeb?

Praegusel hetkel tundub, et mu tulevikuplaanid on seotud Kehraga.

Lõpetuseks, Käsipall24.ee lugejad valisid sind hooaja väärtuslikuimaks mängijaks, milliseid tundeid see sinus tekitab?

Mul on väga hea meel, et mind peeti MVP auhinna vääriliseks. See tähendab, et inimestele läheb minu mäng ja esitused korda ning neid hinnatakse. Selline saavutus on meeldiv ja annab mulle motivatsiooni tulevikus veel rohkem pingutada ning oma taset tõsta. Aga loomulikult pole see tunnustus ainult mulle, vaid tõestab, et oleme Kehraga midagi õigesti teinud. Oma osa on kõigil meeskonnakaaslastel, treeneritel ja meie fännidel. Siinkohal tahaksin tänada kõiki, kes minu poolt hääletasid.

scroll to top